Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2017 20:19 - анатемосан
Автор: fantasta Категория: Други   
Прочетен: 364 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Папа Франциск е анатемосан, вероотстъпник и слуга на антихриста Публикувано на 12.06.2016 от Иван Василев Молим, коментирайте! image За измяна на Божия закон и одобряване на неморалността Папа Франциск е анатемосан от Византийската Вселенска патриаршия в Украйна

В Рио де Жанейро през 2013 г., от 23 – 28.07 се състоя среща на младежите с главата на Римокатолическата църква. Сред младежите по време на тази среща е царял дух на разврат, неоезичество и хомосексуализъм. За всичко, което правили младежите, те получили одобрение от него. Затова Папа Франциск е анатемосан от Византийската Вселенска патриаршия, която е католическа, за измяна на Божия закон и одобряване на неморалността, пише сайтът на патриаршията vkpatriarhat.org.ua.

На 2 август 2013 г., Източната християнска църква чества празника на св. Пророк Илия. На този ден, Византийската католическа патриаршия от власт на Триединния Бог заявява анатема – Божието проклятие (Гал 1:8-9) – на римския епископ Франциск Берголио. Причината е, че той злоупотребява с авторитета си в Църквата да наруши закона на Бога. Той насърчава аморалните хомосексуални възгледи, което е в противоречие със същността на Евангелието и унищожава всички морални ценности.

image

Папа Франциск е анатемосан, снимка от срещата с младежите на Бразилия.

Така Франциск Берголио е изключен от Мистичното Христово Тяло. Сега той държи офиса си във видимата организация на Католическата църква незаконно, се обяснява от Католическата украинска патриаршия.

Нещо повече, чрез мълчанието си той одобрява съвременните ереси и с жестовете си също е одобрил синкретизма с езичеството. Съвременните ереси отричат Божественото вдъхновение на Писанията, божествеността на Христос, еднаквостта на изкупителното Му смърт на кръста, както и реално и историческиНеговото възкресение.

Хомосексуалността насърчавана от Франциск Берголио е плод на съвременните ереси и синкретизъм.

Всеки епископ и свещеник, както и всеки вярващ католик, са длъжни да се разграничат от отстъпника Франциск. Те трябва вече да не го приемат и да не му се подчиняват като глава на оглавяваната от него Католическа църква. Според патриаршията, ако епископи или свещеници поменават името му в Божествена литургия, трябва да им стане ясно, че те са в духовно единство с този отстъпник. Такива също попадат под Божието проклятие – анатема. Вярващите са обвързани с послушание към Бога и трябва да се разграничават от тези предатели на Христос и да не им се подчиняват повече. Ако те направят това, те също попадат в обхвата на Божието проклятие – анатема.

Франциск Берголио е изгонен от Святия Дух и е приел духа на антихриста дълго преди да бъде назначен на този пост, смятат служителите от украинската Вселенска патриаршия. Той никога не е бил на страната на Христос и е слуга на антихриста и води измамените души във вечно проклятие.

Доказателство за това е музиката и танцът на епископите, и жестовете, и речта по време на срещата в Рио де Жанейро през 2013 г. Лошият пример и думите на отстъпника Франциск Берголио са били одобрени от всички деструктивни влияния на модерните времена, т.е. практикуване на хомосексуалността, окултизма и разврата. Това е видим знак на духа на антихриста. На срещата папата не произнесе реч на младежите с ясни думи за автогеноцида, за опасностите свързани с хомосексуалността, младежкото правосъдие, наркотиците, упадъчната музика, чипизирането и евтаназията.

В наше време страните от целия свят се намират под натиска на ООН, масоните и над-държавните структури, които ги принуждават да легализират хомосексуализмакойто разрушава всички морални, духовни и физически ценности. Той ликвидира семейните институции, Божиите заповеди и е бунт против Бога, отварящ вратите за сатанизация на християнските народи. Заедно с младежкото правосъдие, той  е най-силното средство за т.нар. редукция(автогеноцид) на човечеството. Води към тежки престъпления спрямо човечеството – става дума за отнемането на деца от родителите им и даването им на хомосексуалисти и педофили за т.нар. „осиновяване”. Децата морално се развращават, което води до нарушения в психиката им и попадане под влиянието на тъмните сили.  Младото поколение е измамено не само в света, но и във фалшивото християнство – католицизма и подобните на неговите учения църкви. За престъпленията на нашето съвремие Хосе Берголио лицемерно мълчи. Нещо повече – проправя им път със своите изказвания. Най-силното идеологическо оръжие е закодираната лъжа – злоупотребата на положителни понятия, зад които се крие точно обратното – тежки престъпления. Този психологически метод изкусно използва и Франциск Берголио, който да не забравяме е йезуит.

За измяна на Божия закон и одобряване на неморалността Папа Франциск е анатемосан от Византийската Вселенска патриаршия в Украйна.

Младежта се намира под влиянието на декадентската музика, корените, на която идват от сатанинското вуду. Тя води към разпуснатост, престъпност; издига в култ насилието и извращенията. На срещата с младежите папа Франциск използва тази музика, за да стане любимец на тълпата, подобно на рок-звездите. Той прекара нощта под светлината на прожекторите, а крещящите тълпи напомняха повече ревовете на ада, отколкото обществото на католици. С музиката бе свързан и танцът – шокиращо е, че няколкостотин епископи взеха активно участие в дискотеката в чест на Франциск.  Това не беше приближаване към младежите и предаване на пророческия дух от Божието Слово, а съвсем противоположното.

image

Кардинал Баняска дава причастие.

Масоните и световните банкери, заедно с ООН и Обама предвиждат противоестествени и антихристиянски закони, които са програма за редукция и автогеноцид на човечеството.

Към днешна дата – май 2017 г., виждаме, че политиката на президента Тръмп донякъде е добра, че не продължава тази на Обама, но в замяна на това е приел в кабинета си да работят не малко християни, но повечето от тях са католици и йезуити, което непременно ще доведе след време до потъпкване свободата на вярата и до въвеждане на закони, изгодни и по плана на Ватикана за САЩ и за света. Според пророчеството на Библията точно чрез католиците ще бъдат издадени закони, които ще бъдат подобни на средновековните за преследване на християните, които вярват според Божието Слово и спазват писаното в Него.

Франциск като глава на Католическата църква извърши предателство към Христос и Неговото Евангелие с това, че одобри хомосексуализма непряко даже и в редовете на свещеничеството. Още в началото на неговия понтификат, кардинал Баняска – главата на епископската конференция на Италия – извърши обряда погребение заедно със свещеници гейове. Той направи жест, който отвори вратата на хомосексуализма вътре в църквата. На 25 май извърши погребална меса на свещеник, афиширащ открито хомосексуализма и транссексуализма. С кардинала служиха и няколко хомосексуалисти и бе дадено свето причастие на явни транссексуалисти. Светски семейства нарекоха цялата тази акция „скандал”. Как ще изглежда моралното разложение и оскверняване на светата литургия отхомосексуалните свещеници, които съгласно думите на Франциск не можем да съдим, можем да видим на шоу-акцията на свещеника-хомосексуалист Отец Хосе Пинто, както и на шоу-литургията на самия Франциск Берголио.

image

Папа Франциск е анатемосан, отстъпник от вярата и слуга на антихриста.

Как семействата разбират и  коментират думите на Берголио? – Уникален жест на примирение с лесбийките и гейовете.

„Хомосексуалистите трябва да бъдат интегрирани в обществото на християните като равноправни членове”. Това означава, че те вече не трябва да се покайват и християнството вече не смее да нарича хомосексуалните отношения „грях” и „мерзост”, т.е. трябва да отхвърли Божия закон  и  той да загуби своята същност. Който се обяви против извращенията и защити Божия закон и доктрините на вярата, той ще се окаже вече в ролята на бунтар против папството, и трябва да се сблъска с тежки наказания. Берголио манипулира и мами целия християнски свят, отдалечава го от истинската вяра и от правдивите морални ценности като внедрява извращенията на хомосексуализма.

Исус предупреждава: „Ако не се покаете, всички ще погинете!”

image

Църквата е задължена да проповядва на такива хора покаяние; да им показва пътя за освобождаване от това извращение, зад което се крият гордост и нечисти демони. Исус не търпеше тези нечисти демони, но ги изгонваше. Ако хомосексуалист, чрез подходяща терапия и по Божия милост получи освобождение, то до смъртта си трябва да бди, за да не падне отново в това извращение. Трябва да избягва всяко изкушение, подобно на обърнатия наркоман или алкохолик. За съжаление отстъпникът Франциск никога ясно не казва тази истина. Обратно, одобрява хомосексуализма и изисква от другите същата фалшива толерантност. Тази негова позиция пречи на истинското покаяние и освобождениеТогава парадокс е призивът към младежите да имат смелостта да бъдат щастливи.

Защо Франциск не дава статистика за хомосексуализма? Хомосексуализмът е свързан с педофилията, с развращаването на малки деца, със садомазохизма, с наркотиците, смъртоносната болест СПИН, с депресия, с цинизъм, с психически разстройства, със самоубийства, с евтаназията  – това е път към вечна гибел,който Франциск толерира и по този начин дава на цялата Католическа църква нова парадигма – антиевангелие. Неговите речи разкриват духа на антихриста, който действа чрез него. Франциск каза: „Ако някой е гей, но търси Бога и има добри намерения, кой съм аз, за да го осъждам!” Ако човек търси Бога, то има само един път да Го намери – това е истинското покаяние. Покаянието означава, че човек трябва да нарече греха грях и мерзостта – мерзост! Но Франциск лицемерно отхвърля този честен подход. Не може да се търси Бог на фалшива основа или да имаш добри намерения.

С лъжи и измами никой няма да намери Бога! Какви добри намерения може да има този, който с високомерие демонстрира, че е гей и иска да има дълга връзка с  т. нар. псевдо-съпруг – друг гей, като осиновява деца, отнети от техните любещи родители. Какво нечувано престъпление, когато Франциск Берголио пренебрегва длъжността на наместник на Христос на земята и лицемерно пита: „Кой съм аз да осъдя гея?”

Това изказване изразява върха на лицемерието и демагогията. По думите му този, който е гей, не трябва да извършва никакво покаяние. А какво казва Бог в Библията?

image

Всеки християнин трябва да нарича греха грях и да се бори за спасението на скъпоценните души, попаднали в клопката на хомосексуализма. Това трябва да правят също епископите и свещениците. Но Берголио, когото считат за папа и видим наместник на Христос, одобрява греха на содомията! С това де факто отменя Божия закон и разрушава моралните ценности. На въпроса „Кой е той?” би трябвало честно да отговори: „Аз не съм слуга на Христа, а слуга на Антихриста.”Франциск Берголио заличава разликата между добро и зло, греха и добродетелта – това е духът на Антихриста. Кой е този Франциск? Сътрудник на световните банкери и масони, които в 33-та степен се посвещават на Сатана.  Кой е той, че си позволява да променя Божия закон и да легализира аморалността и мерзостта, въпреки Свещеното Писание и традициите на светите отци и мъченици? Отговорът е очевиден – той не е наместник на Христа, а на Антихриста. Затова папа Франциск е анатемосан от Византийската Вселенска патриаршия.

Към анатемата за папа Франциск, трябва да отбележим, че не само в описаното е нарушен Божият закон от него и от всички преди него на трона на Ватикана. В самата Католическа църква е отхвърлен Божият закон още през първите векове на съществуването си, като това те си го признават и е записано в техния катехизис. В Библията е предсказано преди 2700 г., че ще се появи власт, която ще воюва с истинските християни и това се е изпълнило през Средновековието в лицето на Католическата църква.

image

Католиците в своя катехизис са променили 10-те Божии заповеди от Библията, Изход 20-та глава – втората и четвъртата.

Променена е втората заповед от 10-те Божии заповеди, която забранява правенето на изображения и идоли и поклонението пред тях. Затова е премахната и е умишлено нарушавана. В по-разширен смисъл се разбира и за поклонението пред умрелите, но не че да не се уважават, а това, което е въведено като ритуали – помини и други подобни. Другата много важна заповед, която е зачертана от католиците в техния катехизис е четвъртата, отнасяща се заосвещаването на съботата като Божий ден и вместо нея е измислено да се почива в неделя. Почитането на неделята идва от езичеството и е в пълно противоречие с 10-те Божии заповеди.

В Откровение 14-та глава е записано много ясно предупреждение от Бог срещу фалшивите поклонения и учения, сред които челно място заемат ученията на Католическата църква, но и на другите с подобни възгледи като Православната (общи неща – поклонение пред светии, раздаване за умрели, почиват в неделя) и повечето протестантски църкви. Тези въпроси са много важни, защото засягат вечната ни съдба на всеки от нас. Наградата от Бог за тези, които са приели да вярват в Исус и да му се покланят по правилния начин описан в Библията, а не според човешката промяна в нея, е вечен живот според писаното в последните й глави и които ще участват в първото възкресение.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: fantasta
Категория: Лични дневници
Прочетен: 252400
Постинги: 663
Коментари: 15
Гласове: 101