Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2017 20:12 - луната конспирации
Автор: fantasta Категория: Лични дневници   
Прочетен: 362 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image Конспирации: Луната е „закрита“ за земляните. Въпросът е – кога и от кого? (видео +)

By редактор in ИЗВЪНЗЕМНИ  08/07/2017

Ние вече сме писали за това, че Луната – е заета от извънземните, и най-меко казано – Селена  може да е  огромен космически кораб или база. С това са много добре запознати великите сили  на Земята, които някога дори си организираха състезание, кой пръв ще стъпи на повърхността на Луната, и изведнъж … почти едновременно изгубиха интерес към тази тема. Защо?

image ЕФЕКТИВЕН способ за отслабване! След ядене трябва да направите...Прочети повече » image Тайният метод за изучаване на чужди езици. Агенти на ФБР използват този метод.Прочети повече » image Има естествен продукт, който ще излекува болките в гръбначния стълб завинаги!Прочети повече »

Луната е суверенната територия на “ небесния народ“

Както всички знаем, Съветският съюз, за разлика от САЩ, стигна до Луната с помощта на луноходите. Един от операторите на „Луноход-2“ Андрей П. си спомня, че това е била много забележителна машина, дори и заради това, че е имала …. картечница. Питаме Защо? Но създателите на лунохода очевидно са предполагали нещо или от нещо са се страхували.

image

 imageimage

image

Американците по същата причина изоставят Луната

През 1996 г. излезе книгата „The Lost Space“ на д-р Eдуин Райс, който е бил член на проекта „Аполо“. В книгата си  авторът описва подробно как астронавтите от „Аполо 17“, както и операторите на руския луноход,  се сблъскват с владетелите на Селена.image




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: fantasta
Категория: Лични дневници
Прочетен: 252328
Постинги: 663
Коментари: 15
Гласове: 101