Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2017 19:23 - от строго секретно
Автор: fantasta Категория: Лични дневници   
Прочетен: 291 Коментари: 0 Гласове:
0



  Къде беше този инкубатор за идиоти

image

 

Решихме и ние да се включим в дискусията, миришеща от всички страни на далавера, за покупката на едни или други изтребители. Само ние липсвахме в нея, след като се включиха вифаджии, ямболски крадци на фотоапарати, кабеларски бургаски цигани, русенски македонци, начинаещи свищовски счетоводители, бъдещи затворници от ДАНС. Даже Дърева и Енчев.

Всъщност на фона на техните самолетни познания нашите са направо като Айнщайн – с неговата теория, срещу "Винету" на един бивш банкянски пазач на паркинги.

Заради това нашият отговор е кратък и ясен – не трябва да се купуват никакви нови изтребители и да харчите от нашите пари 2,5 милиарда долара, за да пълните гушите на господарите си отвъд океана. Никакви F-16, Грипен, Юрофайтър и прочие летящи тенекии.

Защото, ако започне война, нито един изтребител няма да има време, или няма да може въобще да излети.

Няма да има време да излети, защото ударът по летищата на България ще стане за 32 секунди, а няма да може да излети, защото керосинът му ще е откраднат. Истината е, че никакви изтребители не са нужни.

Ако все пак искаме някаква защита, достатъчно е да се купи само един зенитно-ракетен комплекс С-400 и 2 комплекса Панцир-С.

С-400 Триумф унищожава всички съвременни средства за въздушнокосмическо нападение и ползва четири типа ракети с обхват 400 км на височина до 60 км, като може да изстреля едновременно 72 ракети срещу 36 цели. А Панцир-С покрива целите, летящи по-ниско от целите на С-400.

Общо ще платим два пъти по-малко.

И да не се отваряте, че няма да ги купим, защото са руски. Турция ги купи, та вие ли няма да ги купите бе, дрисльовци... За наказание ще ги качите пеша на Бузлуджа. Нали се дърлите за нейното използване. Именно там е едно от удобните места за комплексите за защита на цялата територия на България от всякакви самолети, ракети и от вашата простотия.





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: fantasta
Категория: Лични дневници
Прочетен: 252401
Постинги: 663
Коментари: 15
Гласове: 101